BEL: 06 - 546 932 59

TORBO zandstraalmachine verhuur

Wij verhuren verschillende TORBO straalunits of losse TORBO ketels.

Een TORBO straalketel is een natstraal systeem welke doormiddel van water en straalmiddel verschillende objecten kunnen reinigen. Er zijn verschillende straalmiddelen mogelijk zoals

  • Glas
  • Scorex
  • Olivine
  • Vaselfine

Het is van belang dat het straalmiddel tegen water kan.


Ga direct naar:

Prijzen verhuur

Torbo verhuur uitvoeringen

Kleine straalunits

Torbo huren


Het meeste worden de TORBO zandstraalmachines gebruikt voor gevelreiniging, je kan de druk en het straalmiddel goed regelen zodat de gevel minimaal aangetast wordt. Samen met het straalmiddel kan je kiezen voor de beste methode voor uw gevel. Toch zijn er meer objecten welke je kan reinigen met de TORBO machines, denk aan:

  • Straatwerk.
  • Beton.
  • Metaal.
  • Auto’s.
  • Boten metaal of polyester.
  • Houtwerk zoals schuttingen.

Door het gebruik van water heb je weinig tot geen stof.


Prijzen verhuur:


Losse TORBO straalketel € 100,00 per dag *  **  *** **** *****
Aanhanger TORBO met compressor € 200,00 per dag *  **  *** **** *****
Voor de losse TORBO is een compressor nodig € 80,00 per dag   *  **  *** **** *****


Bij de Torbo’s zijn slangen van ongeveer 20 meter inbegrepen incl. een straal nozzle. Heeft u extra straalslangen nodig dan betaald u € 20.00 per slang per dag van ongeveer 20 meter.


Huurt u een zandstraalmachine bij ons en neemt u straalmiddel van ons af ** dan betaalt u drie dagen en heeft u de machine 5 dagen tot uw beschikking.


* Het is ook mogelijk om een TORBO te huren voor respectievelijk € 50,00 - 100,00 - 40,00 (laatste is de compressor) u betaald dan alleen per uur een bedrag van respectievelijk € 15.00-30.00-12.50 per uur extra afgelezen van de urenteller van de unit.

** U mag echt alleen ons straalmiddel gebruiken.
*** Huurt u meer dan drie dagen in een week dan betaald u 200.00 per dag voor drie dagen en heeft u de machine een week tot uw beschikking. Afnamen straalmiddel via ons is verplicht. Hergebruik straalmiddel zorgt voor verstoppingen en schade aan de ketels en mag niet, wanneer u dit wel doet zijn de kosten voor extra schoonmaken voor u en vervalt de actie.

**** u betaald wanneer u één dag tot een week huurt € 75.00 euro schoonmaak en servicekosten, huurt u langer dan een week dan worden er geen schoonmaakkosten berekend.

*****u betaald per dag € 7.50 euro verzekering bovenop de huur en schoonmaakkosten, dit is 24/7


Huurt u meer dan een week dan begint de 8e dag weer als de eerste week met een bedrag van € 85.00 per dag voor drie dagen.

Wilt u de unit voor een langere perioden huren dan zijn prijzen op afspraak.


Straalmiddel:

Scorex € 17,50 per 25 kg
Glas € 25,00 per 25 kg
Olivine (wanneer beschikbaar)  € 20,00 per 25 kg
Vaselfine € 17,50 per 25 kg


Afplakken

Waar gestraald wordt dient er afgeplakt te worden.

Klik hier voor meer info.


Facturatie

U betaalt bij huur 750.00-1000.00 euro borg vooraf aan de hand van een factuur of een contante betaling bij bezorgen of afhalen. Ook het straalmiddel dient vooraf betaald te worden. Heeft u dichte, nette en hele zakken dan nemen wij deze retour en hoeft u deze niet te betalen. Aan het einde van de huurperioden worden de totale kosten berekend en krijgt u een extra factuur of creditnota. Bij een creditnota betalen wij dit bedrag altijd via de bank terug.


Bezorgkosten

Het bezorgen van de Torbo zandstraalmachine met uitleg en proefdraaien is binnen 15 km 50.00 euro, na 15 maar binnen 50 km 75.00 euro, na 50 km maar binnen 75 km 100.00 euro, na 75 km binnen 100.00 km 125.00 euro en na 100 km binnen Nederland 150.00 euro. Bezorgen in België op aanvraag maar vanaf 150.00 euro. Ophalen machine kost hetzelfde als bezorgen. Afhalen in Hillegom mag ook, rijbewijs BE is dan verplicht. Bovenop de huurprijs betaald u een verzekering premie van 7.00 euro per dag, bij diefstal en of schade aan de machine bent u altijd de borg van 750.00 euro kwijt. 


Neem contact op

TORBO verhuur uitvoeringen

Aanhanger

De meest gebruikte zandstraalmachine van TORBO is een complete aanhanger met straalketel en compressor. U sluit het water aan en vult de straalketel en stralen maar. (wij leggen het goed uit, vullen samen de ketel en stralen een proefstuk.)


U heeft hiervoor een BE rijbewijs nodig en een auto met trekhaak van 2500 kg trekgewicht wanneer u de aanhanger komt halen bij ons op het bedrijf. Let wel op dat u ook nog straalmiddel mee moet nemen van 25 kg per zak en meestal 15-20 zakken minimaal. Beter is om de aanhanger door ons te laten bezorgen met opzetten en uitleg om zeker te zijn en zonder opstartproblemen te gaan stralen. Wij nemen dan het straalmiddel mee welke u nodig heeft.

Losse straal ketel

Wij verhuren ook losse TORBO straalketels, het voordeel is dat de ketel dichter bij de klus gezet kan worden en het dus makkelijker vullen kan zijn in dit geval. U heeft nog wel een compressor hiervoor nodig welke wij natuurlijk mee kunnen leveren. 


Huurt u al een aanhanger en wilt u dubbele capaciteit dan kan deze ketel in veel gevallen op de compressor welke op de aanhanger staat aangesloten te worden. Ook nu kan de ketel bijvoorbeeld achter het huis gezet worden en doormiddel van luchtslangen op de aanhanger compressor aangesloten worden. Zo kan een klus van meerdere dagen sneller en vaak met minder overlast aan omliggende huizen of bedrijven uitgevoerd worden.

Kleine straalunit

Is de TORBO te groot of kunt u alleen maar op plaatsen werken waar geen grote apparatuur kan komen. Heeft u een klein klusje zoals bijvoorbeeld een tuinmuurtje of een muurtje om de tuin heen en wilt u geen grote zware TORBO huren dan is onze Kwikblast Falcon 15 de ideale oplossing. Met zijn zeer geringe formaat maar net zo krachtige werkdruk is deze machine uw oplossing. Hij werkt met hetzelfde principe als een TORBO waar water en straalmiddel samen in de druk ketel gaan en een mooi resultaat geven op gevels. Ook voor het verwijderen van antifouling, reinigen van uw straatwerk of het opruwen van polyester is de Kwikblast ideaal. Op de verschillende aansluitingen staat aangegeven waar welke slang aangesloten dient te worden en met onze uitleg van vullen maakt deze kleine krachtpatser ideaal voor uw klus. Ook hier heeft u een externe compressor nodig welke wij incl. de benodigde slangen meeleveren.


Met zijn formaat van 100x45x40 cm (HxDxB) is de Kwikblast overal inzetbaar en kan door iedere deur. Ook zijn relatief lage gewicht maakt hem een krachtpatser.

Kleine straalunit foto's

(Klik op de foto's om te vergroten)


Ja, ik wil Torbo zandstraalmachines huren

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER *
VRAAG/ OPMERKING *
Verzenden

Of neem direct contact op via:

Telefoon: 06-54693259

E-mail: info@zelfzandstralen.nl

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."