BEL: 06 - 546 932 59

Onze specialismes

Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende vormen van zandstralen. Hierdoor hebben we verschillende specialismes opgebouwd. Bekijk snel wat u allemaal kunt doen, of kunt laten doen door ons.

Droger en 120 liter straalketel op locatie voor en grotere en langdurige klussen.

Het grootste probleem bij stralen is vocht in het straalmiddel waardoor er klonten en verstoppingen kunnen ontstaan. Het kan zo erg worden dat er een waterachtige substantie van Straalmiddellen en water uit de nozzle komt. Straal je in een ruimte waar een straalinstallatie geïnstalleerd staat dan kan je een perslucht droger monteren welke al het vocht uit de lucht haalt en kan je zonder problemen stralen. Wil je stralen op een locatie waar dit niet kan zoals een bouwplaats of iets dergelijks en is een persluchtdroger geen optie dan hebben wij bij Zelfzandstralen de oplossing. Wij kunnen een droger/nakoeler leveren welke doormiddel van absorberende korrels het vocht uit de lucht haalt om zonder problemen te kunnen stralen. Doormiddel van de hijsogen kan de droger/nakoeler overal neergezet worden. In samenwerking met onze 120 liter straalketel kunnen er meters gemaakt worden, veelvuldig stoppen om te vullen is hier niet van toepassing en zonder problemen kan je van koffiepauze naar lunch naar koffiepauze tot het einde van de dag flink doorstralen.


Wij leveren een bijpassende compressor met luchtslangen en straalslangen met keus uit verschillende nozzle’s welke gekozen worden voor de klus.


Natuurlijk kan er ook met een kleinere ketel gestraald worden zoals een 50 liter ketel en zelfs één, twee of meer IBIX straalketels behoort tot de mogelijkheden op deze droger/nakoeler.  


Transport, leveren straalmiddel en uitleg op de klus door onze professionals behoort tot de mogelijkheid.


Voor meer info en prijzen kunt u ons mailen op info@zelfzandstralen.nl

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."