BEL: 06 - 546 932 59

Uw trap zandstralen


Een trap is vaak bepalend voor de uitstraling van het interieur. Zeker als de trap zich in de hal bevindt. Het is dan het eerste wat men ziet bij binnenkomst. Niet alleen de kleur is bepalend, maar ook de uitstraling van het materiaal: metaal, hout of glas of een combinatie van materialen. 


Is uw trap aan een opknapbeurt toe? Denk dan eens aan zandstralen. Oude verf- en laklagen verdwijnen hiermee als sneeuw voor de zon. 


Heeft u een metalen trap met houten treden dan kunnen de treden vaak verwijderd worden. Deze zandstralen we dan in een van onze cabines. Het stralen van een trap in uw woning of pand is ook geen probleem. Onze mobiele units zijn hier speciaal voor ontworpen.


Zandstralen van gietijzeren wenteltrappen

U kent ze wel, die industriële gietijzeren draaitrappen. Mooi versierd en regelmatig van verdieping naar verdieping draaiend. Helaas worden ze schaars, dus als je er een vindt wil je hem natuurlijk in oude glorie herstellen. Oude verflagen of beitsen kunnen met zandstralen prima verwijderd worden. Vervolgens geeft u met een kleurolie of moderne verflaag een modern tintje aan de trap. De trap komt weer tot leven en zal de blikvanger in uw interieur worden. 


Vraag een offerte aan

Uw trap voor in huis of op kantoor kan ook gezandstraald worden.


Uw trap laten zandstralen?


Meer weten over het zandstralen van uw trap in huis of kantoor? 

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


Neem contact op

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."