BEL: 06 - 546 932 59

Het zandstralen van kapspanten


Al jaren knapt men oude boerderijen en industriële panden op om in te gaan wonen of kantoor te houden. Inmiddels zijn veel architecten zich er dan ook van bewust dat de oude houten constructies in deze panden behouden en geaccentueerd moeten worden. Vroeger werden deze delen van de constructie veelal weggewerkt of geschilderd en ze zullen dus eerst schoongemaakt moeten worden. De enige manier om dit te doen is zandstralen. Wanneer de oude eiken, grenen of vuren balken gestraald zijn, komen ze weer tot leven. Ze zijn dan klaar om behandeld te worden, maar ze kunnen natuurlijk ook zo gelaten worden. 


Altijd het juiste materiaal


Wij werken nauw samen met eigenaren en architecten om het beste resultaat te halen. De IBIX 25 droog straalketel is uitermate geschikt voor zowel kleine als grotere klussen. Heeft u veel straalwerk in bijvoorbeeld een grote boerderij of oud bedrijfspand dan kunnen we meerdere IBIX ketels inzetten. Ook het inzetten van een zwaardere straalketel behoort tot de mogelijkheden.


Vraag een offerte aan

Het zandstralen van kapspanten van uw huis of pand is ook mogelijk.

Wilt u uw kapspanten van uw boerderij of industrieel pand gezandstraald hebben?


Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


Neem contact op

Het zandstralen van kapspanten   Al jaren knapt men oude boerderijen en industriële panden op om in te gaan wonen of kantoor te houden.

Foto's

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."