BEL: 06 - 546 932 59

Het zandstralen van kachels en radiatoren


Oude gietijzeren radiatoren

In de jaren twintig van de vorige eeuw werden de mooiste gietijzeren radiatoren gemaakt met overdadige versieringen erop. Maar met de komst van de strakke vlakke radiatoren belandden ze bij bosjes bij het oud ijzer. Inmiddels zijn ze weer gewild, maar zijn ze helaas ook zeldzaam en dus peperduur. 


Bent u een gelukkige bezitter van gietijzeren radiatoren? Door ze te zandstralen en opnieuw te coaten brengt u ze weer in nieuwstaat. Wij hebben het materieel om ze te vervoeren, te stralen en te coaten.


Zijn ze te zwaar of te groot om te verplaatsen? In dat geval kunt u met onze zandstraalunits en afzuigers zonder al teveel overlast de radiatoren op uw eigen locatie zandstralen en behandelen. Zo makkelijk werkt het bij Zelfzandstralen. 


Moderne radiatoren

Ook moderne radiatoren zijn prima te stralen. Voorzien van een nieuwe laag verf in de juiste kleur gaan ze moeiteloos op in het interieur.


Kachels en open haarden

Niet alleen radiatoren, maar ook kachels en open haarden kunnen prima gezandstraald worden. De gietijzeren vuurplaten in open haarden worden weer als nieuw na gestraald en opnieuw gecoat te zijn met vuurvaste verf. 


Vraag een offerte aan

tevens kachels kunt u zandstralen

vragen


Meer weten over het zandstralen van uw kachels?


Neem contact op

Heeft u een kachel waarvan u hem wilt voorzien van een nieuwe kleur, zandstralen is de oplossing

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."