BEL: 06 - 546 932 59

Het zandstralen van vloeren


Of u nu alleen een ondervloer ruw wilt maken voor een nieuwe laag of uw vloer een compleet ander uiterlijk wilt geven, het begint met Zelfzandstralen.


Wat voor vloeren kunt u stralen:

  • Garagevloeren: zandstralen zorgt voor een perfecte hechting voor een oliedichte coating.
  • Parketvloeren: creëer een rustieke look. Met de juiste pré-color en toplaag geeft u uw vloer een uitstraling van 300 jaar oud.
  • Tegelvloeren van keramiek: zandstralen zorgt voor een goede hechting voor een eventuele egaline of nieuwe lijmlaag.
  • Tegelvloer van natuursteen: zandstralen wordt veelal toegepast om antislip te creëren.

Met een nieuwe vloer is het verstandig om het stralen in een van onze cabines te doen. Een bestaande vloer moet natuurlijk ter plaatse gestraald worden. En geen zorgen, begeleiden wij u van begin tot eind.


Zacht houten vloeren zandstralen

Ook zacht houten vloeren zijn met onze straalunits prima aan te pakken. Misschien heeft u wel eens in een horecagelegenheid of winkel gelopen en gedacht: 'Dit is een mooie vloer. Simpel, maar helemaal top'. Hoogstwaarschijnlijk was dit een simpele vloer van vloerdelen waarop door jarenlang intensief gebruik een mooi patina is ontstaan. Dit geeft zo'n vloer echt karakter. Met zandstralen creëert u deze stijl zelf: zandstraal de delen om de slijtage na te bootsen en behandel ze met antieke pré-color en beschermende 2-componenten olie tegen te erge slijtage. Zo maakt u zelf uw droomvloer tegen een schijntje van de normale kosten.


Vraag een offerte aan

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."