BEL: 06 - 546 932 59

Stofvrij stralen met hergebruik

Heeft u een straalklus waar er geen stof gemaakt mag worden en rondvliegend straalmiddel geen optie is zoals op een schip, parkeerterrein, bouwplaats o.i.d. dan hebben wij van Zelfzandstralen hier de oplossing voor.

Neem direct contact op via:


Telefoon: 06-54693259

E-mail: info@zelfzandstralen.nl

Speciale straalunit met opzuiging 

Wij verhuren een HTC straalunit met directe opzuiging van het straalmiddel na het stralen. Het straalmiddel wordt samen met het vuil zoals oude verf en roest direct weer opgezogen, het straalmiddel wordt gereinigd en weer terug in de ketel gedaan om direct weer hergebruikt te worden. Het vuil en stof wordt afgevoerd naar de stofbak en grof vuil filter welke simpel geleegd kunnen worden.


Bij de unit worden diverse borstels met verschillende vormen meegeleverd om platte, ronde, binnen hoekige en buitenhoekige delen te kunnen stralen zonder verlies van straalmiddel en vuil. Wij kunnen verschillende verlengslangen meeleveren zodat u een grote aftand kunt overbruggen zonder de unit te verplaatsen en u kunt nog meer meters maken.


Bij de unit kunnen wij de benodigde compressor leveren met droger/nakoeler zodat vocht geen kans heeft. Straalmiddel wordt bij de unit geleverd.


Transport bij u op locatie met opzetten unit en uitleg van de unit behoren tot de mogelijkheid.


Voor meer info en prijzen kunt u ons mailen op info@zelfzandstralen.nl

stofvrij stralen video

Torbo nastraler stofvrij stralen

Ja, ik wil ook stofvrij stralen!

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER *
VRAAG/ OPMERKING *
Verzenden

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."