BEL: 06 - 546 932 59

Zandstralen metaal

Metaal zandstralen doet u gemakkelijk zelf bij ons op locatie. Uiteraard kunnen wij het ook voor u doen. Een bekend probleem van metaal is dat het kan roesten, vooral in vochtige ruimtes. 


Roest ontstaat wanneer ijzer reageert met zuurstof als er water aanwezig is. Roest vinden veel mensen niet mooi en hier willen ze dan ook vanaf. Dit is mogelijk door het aangetaste metaal te zandstralen. Door middel van de hoge druk uit onze zandstraalmachines verwijder je zelf gemakkelijk de aangetaste onderdelen en ziet het er weer als nieuw uit.


Op metaal kunnen de meeste straalmiddelen gebruikt worden. Op aluminium en roestvast staal is dat anders. Doordat het straalpistool hoge druk uitoefent op het metaal moet u opletten bij het stralen van dun metaal, zoals plaatwerk van auto’s.


Natuurlijk helpen we u graag op weg bij het metaal stralen. Besteedt u het liever uit? Ook dat kan. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 


Vraag een offerte aan

metaal zelf zandstralen

Waarom zandstralen?

Het kiezen voor zandstralen brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zorgt het er voor dat het oude metaal:

  • Weer teruggebracht wordt naar nieuwstaat
  • Roest en verfresten worden volledig verwijderd
  • Je oude metaal krijgt een tweede leven

Wat kost het zandstralen van metaal?

De kosten voor het stralen van metaal zijn volledig afhankelijk van het voorwerp wat u wil stralen. Hoe groter en complexer het voorwerp, hoe meer tijd en moeite erin gaat zitten. Vraag daarom gerust een offerte aan, volledig vrijblijvend.

Ja, ik wil mijn oude metaal (laten) zandstralen!

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER *
VRAAG/ OPMERKING *
Verzenden

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."