BEL: 06 - 546 932 59

Roestpreventie


Gebruik van primer

Door middel van zandstralen straal u metaal echt schoon en kaal, maar het is nu erg gevoelig voor roest. Alleen al de luchtvochtigheid kan het roestproces in werking stellen. Het is daarom verstandig de gestraalde delen zo snel mogelijk van een afwerklaag te voorzien. Dit kan bijvoorbeeld door een primer aan te brengen met eventueel direct een kleurlaag.


Bij ons in de spuitcabine kunt u meestal direct uw delen behandelen tegen roest door het aanbrengen van een primerlaag. Na enkele uren drogen kunt u uw delen weer meenemen. Een extra dag of dagen bij ons laten tot het echt droog is is meestal geen probleem. Het aanbrengen van primer kunnen wij ook voor u doen. We bellen dan wanneer het droog is. Vaak spuiten wij de delen nat in nat direct op kleur. Dit scheelt u een hoop tijd, want u hoeft niet meer te schuren tussen de lagen. 


Poedercoaten


Een andere manier van roestpreventie is poedercoaten. Dit is een prachtige manier om uw delen te beschermen en er mooi uit te laten zien. Poedercoaten kunt u niet zelf doen, dit doet onze poedercoater. Het is niet mogelijk om hierop te wachten. U kiest een kleur en wij bellen u wanneer het klaar is. 


De prijzen van spuiten of poedercoaten kunnen wij berekenen wanneer u met uw spullen bij ons bent.


Neem contact op


“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."