BEL: 06 - 546 932 59

Afplakken


Waar gestraald wordt dient er afgeplakt te worden. Bij gevels gaat dit voornamelijk om kozijnen, ruiten deuren, gootranden, regenpijpen, afscheidingen met buren enz. enz. Wij hebben hier KIP professionele afplak folies en afplakband voor. De folies zijn speciaal gemaakt om af te plakken en uw delen welke niet gestraald mogen worden te beschermen. Het plakt op verf, steen, glas, zink, lood en hardsteen. Wij kunnen bij het bezorgen van de units verschillende soorten passende bij uw klus meeleveren. Maakt u de verpakking open en gebruikt u de spullen dan is deze rol van u en wordt deze in rekening gebracht. Blijven de verpakkingen dicht dan wordt er niets in rekening gebracht.


Bij voertuigen kan het om glas gaan of dienen er delen afgeplakt of afgedekt te worden welke niet gestraald mogen worden of waar geen straalmiddel mag komen. Ook hier hebben we verschillende middelen voor welke speciaal hiervoor zijn of elkaar overlappen waardoor diverse tapes voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.


Vooraf afplakken

Wilt u ruim de tijd hebben om af te plakken dan kunnen wij de spullen ook naar u toe sturen voor de straalunit uw kant op komt, zo heeft u rustig de tijd om alles goed voor te bereiden zodat u bij het daadwerkelijke stralen geen tijd verliest. U krijgt een factuur welke voor het opsturen betaald dient te worden waarna wij een doos met verschillende tape naar u toe sturen. Ook hier geldt hetzelfde, gebruikt u niet alles dan betaald u niet alles, u betaald alleen wat u open gemaakt heeft en gebruikt heeft. Wij nemen bij het ophalen de rest van de tape weer retour of wanneer u alles terugbrengt nemen wij de doos met rest tape weer in.


Voor meer info kunt u ons altijd mailen, u krijgt snel antwoord.

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."