BEL: 06 - 546 932 59

Prijzen en voorwaarden mobiel stralen


Prijzen units

Unit afgehaald € 250.00 per dag. (Meerdere dagen € 200.00 euro per dag, weekprijs € 600.00 (5 werkdagen)*

XXL straalketel € 300.00 per dag. (Meerdere dagen € 250.00 per dag, weekprijs € 750.00  (5 werkdagen)*

Unit bezorgd € 150.00 per keer (hier zit ook het ophalen bij).

Deze prijzen voor straalunits zijn excl. straalmiddel.

* een dag stralen is totaal 10 uur stralen, u betaald wanneer u meer dan 10 uur straalt € 20.00 incl. BTW per uur extra. Bij meer dan 4 uur extra stralen binnen één huur dag bereken wij een huur dag extra. Enz. Bij huur van 5 dagen kunt u dus 50 uur stralen zonder bijbetaling van extra uren.


STRAALUNIT HUREN PER UUR

Een mobiele straalunits kunt u bij ons ook per uur huren, u betaald een basis bedrag per dag en daarna een uur prijs afgelezen op de uren teller. Zo betaald u nooit meer dan u hem gebruikt. Voorwaarden is dat u het straalmiddel bij ons afneemt. 

Ibix straalunit € 50.00 per dag en € 35.00 per uur, excl. Straalmiddel. 

XXl straalunit € 75.00 per dag en € 40.00 per uur, excl. Straalmiddel. 

De units kunnen gehaald worden, een flinke auto met trekhaak is dan wel een vereiste. De trekhaak om de compressor mee te kunnen nemen of een aanhanger waar een losse compressor op gezet kan worden voor de IBIX unit en meerdere zakken straalmiddel. Vergeet niet dat u meerdere zakken straalmiddel mee moet nemen van 25 kg per stuk en denk aan het totaal gewicht van uw auto of aanhanger. U krijgt uitleg van de werking van de unit bij ons en er zit een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij. 


Een unit bezorgen lijkt handiger in sommige gevallen, wij brengen hem waar u wenst en zetten hem samen met u op. Een proef stuk stralen kan dan ook. U weet in dit geval zeker dat het werkt en u kunt dan snel aan de slag. Wij kunnen in het beste geval 40 zakken straalmiddel meenemen zodat u niet snel mis grijpt. Transport kosten zijn in dit geval op basis van nacalculatie met een uurtarief van  € 45.00 en met km vergoeding van 0.25 cent per km met een maximum van € 200.00 per rit. 


Prijzen klim materieel e.d.

Kamersteiger, tot 4 meter werkhoogte € 25.00 euro per dag.

Rolsteiger, tot 10 meter werkhoogte € 45.00 euro per dag.

Smalle rolsteiger tot 10 meter werkhoogte € 45.00 euro per dag.

Easy-UP tent om de unit en straalmiddel droog te houden, 3x6 meter, € 25.00 euro per dag.

Overdruk helm met BAF filter en slangen (adem filter) € 25.00 euro per dag per set.

Ventilator met af/aan voerslang voor stof arm stralen (binnen) € 25.00 per dag.

Al het klim materieel dient schoon afgegeven of ingeleverd te worden, schoonmaak kosten door ons gemaakt  € 45.00 euro incl. BTW per uur, u krijgt hier een factuur van.


Stofafzuigers en stofnetten (steiger)

Een stofafzuiger huren incl opvangzak € 25.00 per dag extra.

Prijzen van netten op aanvraag i.v.m. meerdere soorten.


Bezorgkosten

Vaak is het beter om de unit door ons te laten bezorgen met hierbij een demonstratie van hoe het werkt,  is uw werkstuk niet te stralen of lukt het om een of andere reden niet dan nemen wij de unit weer mee en betaald u eenmalig € 150.00 voor transport. Lukt het wel dan laten wij de unit bij u en kunt u zelf verder stralen, in dit geval betaald u alleen de 75.00 euro bezorgkosten. U kunt de unit aan het einde van klus zelf terug brengen maar wij kunnen hem ook weer ophalen, deze transportkosten kosten ook € 75.00. Gaat uw klus niet door dan kunt u deze tot een avond voordat wij de unit komen bezorgen opzeggen via sms, wats-app, mail of telefonisch, er worden dan geen kosten berekend natuurlijk. Staan wij bij u voor de deur of bent u te laat met afzeggen en zijn we al onderweg dan worden er transport kosten op basis van nacalculatie berekend tegen een tarief van 45.00 euro incl. BTW en km vergoeding van € 0.20. Heeft u meer straalmiddel nodig dan wij zelf kunnen bezorgen tijdens het bezorgen van de unit dan kunnen we een volle of meer pallets bij u op locatie laten bezorgen. Een volle pallet is 1000 of 1600 kg verpakt in zakken van 25 kg. De bezorg kosten hiervoor beginnen bij € 75.00 en zijn afhankelijk van de afstand vanaf de leverancier. Wanneer u laat bezorgen dient de factuur betrekking hebbende op deze levering vooraf betaald te worden, contant betalen op locatie is in deze niet mogelijk. Een min of meer vaste levertijd en datum kunnen geregeld worden maar kosten meer. Korting op het straalmiddel bij bezorging begint bij afnamen vanaf 3 pallets, hier krijgt u 10% korting op. Neemt u 5 of meer af pallets dan krijgt u 20% korting op het straalmiddel. De korting is niet van toepassing op de transportkosten. heeft u te weinig straalmiddel dan kunnen wij naleveren, de kosten hiervoor gaan op regiebasis met een uurtarief van 40.00 euro per uur en 20 eurocent per kilometer. Heeft u niet voor het juiste straalmiddel gekozen dan kunnen de niet gebruikte, hele en nette zakken straalmiddel retour en leveren wij het juiste straalmiddel voor u, dit tegen de transportkosten en het uurtarief van € 40.00 per uur. Heeft u straalmiddel over dan kunnen hele, droge en nette zakken weer retour, in dit geval worden de afnamen kosten gerekend. Voorbeeld: neemt u 5 pallets straalmiddel af met 20 % korting maar geeft u 2 pallets retour dan betaalt u de afgenomen hoeveelheid en krijgt u maar 10% korting. (de korting wordt berekend over de afnamen). Voor meer dan 15 zakken retour komen er transportkosten bij van 75.00 euro per 1000 kg.


Straalmiddelen

Gebruikt straalmiddel wordt tegen een tarief van 0.75 cent per kg teruggenomen, dit is excl. transportkosten van 0.20 cent per kilometer en ons uurtarief van 40.00 euro. Wij kunnen een maximum hoeveelheid van 1500 kg vervoeren in één transportgang, heeft u meer dan zijn er meerdere transportgangen.

  • Straalmiddel aluminium silicaat fijn kost 12.50 euro per 25 KG (zak)
  • Straalmiddel aluminium silicaat grof kost 15.00 euro per 25 KG (zak)
  • Straalmiddel Olivine fijn kost 15.00 euro per 25 KG (zak)
  • Straalmiddel Olivine grof kost 17.50 euro per 25 KG (zak)


Reken op 10-15  zakken per dag ( 10 uur) als u flink door kunt stralen, met een zak straalmiddel kan je gemiddeld 5 m2 bakstenen gevel stralen, de TORBO gebruikt ongeveer 9kg per m2. Voor metaal of andere materiaal is het erg lastig om in te schatten hoeveel straalmiddel u nodig heeft, dit is erg afhankelijk van het te stralen object en de hoeveelheid vuil welke hier op zit. Wij zijn niet verantwoordelijk voor teveel of te weinig  geleverd straalmiddel. Beschermende middelen zitten niet bij de prijs inbegrepen, een overal, oor pluggen en een extra stofmasker worden wel meegeleverd, gebruikt u ze niet dan hoeft ze niet te betalen. Een volgelaatmasker zit bij de huur van de  machine inbegrepen. Straalmiddel mag in geen geval hergebruikt worden, bij misbruik hiervan dienen de units volledig gedemonteerd worden en alle filters, plunjers e.d. vervangen te worden. De kosten hiervan zijn € 350.00 en worden aan u doorberekend.


Servicepakket

Als u een service pakket wilt komt er € 25.00 incl. BTW per dag bij, dit houd in:

Op werkdagen volledige service op locatie. (afleveradres) * Binnen 1.5 uur (mits de rijtijd dit toelaat) omruilgarantie van de ketel of compressor.* Volledige telefonische service.**

* alleen bij normaal gebruik en falen van het materieel, niet bij verstopping door fouten tijdens gebruik van uw kant. De machines worden vooraf volledig getest en goed onderhouden. Wanneer het materieel niet goed gebruikt is of verstopt geraakt is door vuil of vocht worden de werkzaamheden in rekening gebracht tegen een uurtarief van 40 euro per uur af werkplaats. (incl. BTW)

**voor de telefonische service zijn we 7 dagen in de week van 7.00 tot 19.00 uur bereikbaar.


Wij stralen voor u

Natuurlijk willen en kunnen we de klus van u overnemen, wij rekenen een uurtarief van € 50.00 euro per uurincl. BTW buiten de huurkosten van de unit en levering straalmiddel om. wilt u een passende offerte? Neemt u gerust contact met ons op en wij komen de klus opnemen, met foto’s lukt dit meestal ook maar dit kan nooit bindend zijn. Komen wij een klus voor u stralen maar lukt het niet zoals van te voren ingeschat dan kunnen wij stoppen met de werkzaamheden. Een reden kan zijn dat de ondergrond teveel beschadigd of dat een laag niet los laat waardoor de straaltijd te lang gaat duren. Meestal hebben wij een inschatting van de kosten gegeven maar in zo een geval gaan we eerst met u rond de tafel zitten om te kijken wat voor u de beste oplossing is. Gaan we niet verder dan berekenen we de gemaakte kosten en verrekenen we deze met de aanbetaling. Is er niets aanbetaald dan krijgt u van ons een rekening voor de gemaakte kosten. Laat u het stralen van een bakstenen gevel aan ons over dan betaald u € 85.00 per m2 incl. BTW, incl. steigerwerk, incl. uithaken, opnieuw platvol doorgestreken en geïmpregneerd. (de meest gangbare voeg) prijs geldt pas na contact en bezoek bij u op de klus.


Neem contact op

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."