BEL: 06 - 546 932 59

Hout zandstralen


Al enkele jaren is het zandstralen van hout weer helemaal terug. Met onze bouw- en timmerachtergrond én jarenlange straalervaring weten we hier wel raad mee. Het zandstralen van hout is inmiddels één van onze specialiteiten. Zandstralen is een efficiëntere manier van het reinigen en schuren van houten objecten. Hierdoor hoeft u nooit meer urenlang met schuurpapier aan de gang te gaan om moeilijke hoekjes te bereiken. Met een zandstraalmachine gaat dit gemakkelijk.


We stralen onder anderen de volgende houten voorwerpen:

Alle soorten hout zijn geschikt wanneer de druk en het straalmiddel hier op aangepast worden. Zachtere houtsoorten kunnen namelijk beschadiging wanneer er met teveel druk gestraald wordt. Bij hardere houtsoorten kunt u met meer druk werken. Hierin kunnen we u adviseren.


Zelf hout zandstralen of ons laten doen

We staan niet vaak meer voor een verassing en daar profiteert u van. Maar natuurlijk willen we blijven leren en daarom vragen we met spoed om nog gekkere werkstukken. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en neem contact met ons op. Dankzij deze ervaring kunnen we het u ook snel leren zodat u zelf aan de slag kan gaan met het stralen. Geef snel jouw wensen door.


Vraag een offerte aan


Ja, ik wil hout zandstralen!

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER *
VRAAG/ OPMERKING *
Verzenden
Ook hout kunt u zelf zandstralen.
Houten bureau dat is gezandstraald
hout dat is gezandstraald

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."