BEL: 06 - 546 932 59

Houten meubels zandstralen


Alle meubels zijn te zandstralen, van bijzettafeltje tot vaste kasten. Geef ze een nieuwe  look of restaureer ze in de originele staat. 


Wie heeft er niet zo'n meubel op zolder of in de schuur staan. Het past niet in uw interieur, maar omdat het van oma geweest is gooit u het ook niet weg. Eigenlijk jammer, want na een paar jaar als werkbank en voer voor houtworm gooit u het toch weg. Zet het meubel eens in uw woonkamer en blader door wat interieurbladen. U vindt vast een stijl die in uw interieur past. En dan is het een kwestie van zandstralen en afwerken met kalkverf, krijtverf of olie. Zo geeft u het oude meubel eenvoudig een tweede leven.


Zelfs antieke meubels kunnen vaak gestraald worden. Met de juiste (hoeveelheid) straalmiddel en de juiste druk hoeft het oppervlak niet aangetast te worden. Wilt u de houten tafel van oma of het kastje van de kringloop eens flink pimpen? Dan is een beetje een ruwe uitstraling juist hip en mooi. 


Gestoffeerde meubels zandstralen

Is de zitting, leuning en/of rug bekleed met stof? Geen probleem. U kunt de stof het beste laten zitten tijdens het stralen en achteraf verwijderen. Na de behandeling kunt u de stoel of bank opnieuw stofferen. Ook het stofferen kunt u zelf doen. Kijk eens bij Leren stofferen bij TOFF meubelstof


Vraag ons gerust om advies.


Metalen meubels zandstralen

Metalen meubels als stoelen, tafels, lampen, vazen en kachels gaan roesten als ze lang in de schuur of op zolder staan. Met zandstralen brengt u ze weer in de originele staat:

Eerst zandstralen, dan schilderen, poedercoaten of spuiten en eventueel opnieuw stofferen. Uw meubel is weer als nieuw.


Vraag een offerte aan

gietijzeren tafel die is gezandstraald
zandstraal zelf uw bureau
gietijzeren poot als hij is gezandstraald

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."