BEL: 06 - 546 932 59

Meubels zandstralen

Het zandstralen van meubels is een mooie manier om oude meubels een tweede leven te geven. Tijdens dit soort schuurproces wordt er straalmiddel onder hoge druk tegen de meubels aan geblazen. Dit gebeurt met een compressor en een spuitpistool. Dankzij dit stralen wordt het oude meubelstuk volledig schoon en worden oude verf of lak resten verwijderd. Dit geeft het meubel zijn oorspronkelijke, natuurlijke uiterlijk terug.


Meubels zandstralen

Welke meubels zijn geschikt?

In principe zijn alle meubels geschikt om te zandstralen, van bijzettafeltje tot vaste kasten. Geef ze een nieuwe  look of restaureer ze in de originele staat.


Wie heeft er niet zo'n meubel op zolder of in de schuur staan. Het past niet in uw interieur, maar omdat het van oma geweest is gooit u het ook niet weg. Eigenlijk jammer, want na een paar jaar als werkbank en voer voor houtworm gooit u het toch weg. Zet het meubel eens in uw woonkamer en blader door wat interieurbladen. U vindt vast een stijl die in uw interieur past. En dan is het een kwestie van zandstralen en afwerken met kalkverf, krijtverf of olie. Zo geeft u het oude meubel eenvoudig een tweede leven.


Zelfs antieke meubels kunnen vaak gestraald worden. Met de juiste (hoeveelheid) straalmiddel en de juiste druk hoeft het oppervlak niet aangetast te worden. Wilt u de houten tafel van oma of het kastje van de kringloop eens flink pimpen? Dan is een beetje een ruwe uitstraling juist hip en mooi.


gietijzeren meubel die is gezandstraald

Gestoffeerde meubels zandstralen

Is de zitting, leuning en/of rug bekleed met stof? Geen probleem. U kunt de stof het beste laten zitten tijdens het stralen en achteraf verwijderen. Na de behandeling kunt u de stoel of bank opnieuw stofferen. Ook het stofferen kunt u zelf doen. Kijk eens bij Leren stofferen bij TOFF meubelstof.


Vraag ons gerust om advies.


Metalen meubels zandstralen

Metalen meubels als stoelen, tafels, lampen, vazen en kachels gaan roesten als ze lang in de schuur of op zolder staan. Met zandstralen brengt u ze weer in de originele staat:

Eerst zandstralen, dan schilderen, poedercoaten of spuiten en eventueel opnieuw stofferen. Uw meubel is weer als nieuw.


zandstraal zelf uw bureau

Hoeveel kost meubels zandstralen?

De prijs is afhankelijk van het meubel. Een groter meubel neemt natuurlijk meer tijd in beslag dan een klein bijzettafeltje. Het zandstralen van oude meubels is meestal wel voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe meubels. Klik hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vraag een offerte aan

gietijzeren poot als hij is gezandstraald

Ja, ik wil ook mijn oude meubels zandstralen!

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER *
VRAAG/ OPMERKING *
Verzenden

Of neem direct contact op via:

Telefoon: 06-54693259

E-mail: info@zelfzandstralen.nl

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."