BEL: 06 - 546 932 59

banner1.jpg

Zelf de gevel van uw huis zandstralen

Wanneer u alles al geprobeerd heeft om de gevel van uw huis weer mooi te maken maar u krijgt het maar niet schoon dan biedt zandstralen de oplossing. Dit is een van de meest grondige manieren van het reinigen van de gevel. Doordat het spuitmiddel op het vuil wordt gespoten zal het verdwijnen. Zo ziet de buitenkant van uw huis er weer schoon en nieuw uit.


Een van de beste voorbeelden van straalwerk in en om het huis is wel het zandstralen van gevels om ze mooi schoon te maken. Natuurlijk moet dit met zorg gebeuren, maar met onze uitleg en materieel gaat dit zeker lukken. Ieder type steen heeft zijn eigen straaltechniek nodig. Antieke stenen zijn vaak wat zachter en dienen met extra zorg behandeld te worden. Een niet te oude gele steen is weer een stuk kwetsbaarder dan een niet te oude rode steen en kan niet zomaar met dezelfde druk gestraald worden. 


De gevel impregneren


Na het stralen van de gevel is impregneren met een waterafstotende, ademende impregneer een must. De toplaag van de gevel is immers aangetast en dient weer waterdicht gemaakt te worden. Zit er oud stucwerk op de gevel, dan kan dit ook met zandstralen verwijderd worden. Zo haalt u de oude steen weer tevoorschijn. Om een nieuwe stuclaag weer te laten hechten is ook een impregneerlaag nodig. 


Het stralen van voegen 


Het is niet zo dat de voegen altijd stuk gaan of eruit gaan bij het stralen. Er zijn drie verschillende situaties:

  1. De voegen zijn in goede staat: dan kunnen ze blijven zitten.
  2. De voegen zijn op sommige gedeeltes minder goed: ze kunnen dan veelal blijven zitten en de slechte stukken kunnen na het stralen gerepareerd worden.
  3. De voegen zijn slecht: ze zullen eerst uitgehakt en na het stralen opnieuw gevoegd moeten worden.


Om uw gevel te zandstralen bent u bij Zelfzandstralen aan het goede adres. Wij leveren apparatuur voor iedere gevel en ook diverse steigers en klimmaterieel om de klus te klaren. Heeft u een kleine gevel dan kan de IBIX 25 H2O deze klus prima aan. Heeft u een grotere gevel met meer m2's dan kunnen onze TORBO straalunits ingezet worden. Natuurlijk zorgen wij ook voor de juiste impregneer zodat uw gevel er weer decennia lang tegen kan.


Neem contact op

Wist u dat uw gevel van uw huis gezandstraald kan worden?

Wilt u uw gevel gezandstraald hebben?

Meer weten over de mogelijkheden om uw gevel te zandstralen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER *
VRAAG/ OPMERKING *
Verzenden