BEL: 06 - 546 932 59

Mobiel stralen op locatie.

Met mobiel stralen kunnen we elk gewenst object of gebouw zandstralen op locatie. Wat Ideaal is wanneer u iets heeft dat u niet kunt demonteren of vervoeren. 

Denk aan houten vloeren, balken, plafonds, gevels, silo’s, stalen hekken of boten en scheepsruimen. 


In zulke situaties is het wenselijk om Zelfzandstralen als zandstraalbedrijf in te huren, wij komen immers graag op locatie de klus voor u klaren. Met onze expertise als straalbedrijf opereren wij landelijk en zijn wij altijd beschikbaar in jouw regio. Voor grote of kleine klussen, zoals enkel een paar kozijnen schoon te maken of aluminium profielen te stralen. U kunt ons straalbedrijf altijd en overal inzetten waar u het ook nodig heeft. Stuur ons direct een WhatsApp bericht. 


Mobiel/ WhatssApp: 0654693259

LATEN ZANDSTRALEN DOOR PROFESSIONALS

Bij Zelfzandstralen hebben wij een team van specialisten die voor u klaarstaan. Als professioneel straalbedrijf bedienen wij diverse sectoren zowel zakelijk als particulier. Met onze mobiele zandstraalmachines kunnen wij op locatie diverse objectenzandstralen. Informeer direct naar: 


Neem contact op

zandstraal zelf uw spullen
zandstraal zelf uw stoel Zelfzandstralen.nl

Mobiel Grintstralen op locatie

Voor Mobiel Grintstralen bent u bij zelfzandstralen.nl aan het juiste adres. Want tegenwoordig wordt alles met grit gestraald omdat met zand wettelijk gezien niet meer mag. 


Gritstralen is dezelfde effectieve techniek als zandstralen waar we met grote kracht gritkorrels tegen metaal, hout of beton blazen. Zo verwijderen we oude verflagen, vuil en roest. Een behandeling met gritstralen reinigt het materiaal tot diep in de poriën van het materiaal.Zandstraalbedrijf inhuren

Als u kiest voor mobiel stralen op uw locatie komen onze deskundige medewerkers bij u op locatie om de straalwerkzaamheden uit te voeren. Krachtige, mobiele apparatuur, maakt het stralen overal mogelijk. 


Van bootwerf tot productie site of gas of olie plant. Mobiel stralen biedt vele mogelijkheden. Dankzij het gebruik van krachtige machines lukt het ons uw constructies en producten geheel te reinigen. Staal, graniet, aluminium, glas of kunststof, kunnen net als hout en roest-vast-staal, mobiel worden gestraald. Wat kost een straalbedrijf inhuren?

Afhankelijk van de omvang van het object, het soort materiaal, hout, metaal, kunststof en het gewenste resultaat, bieden wij op maat een scherpe prijs voor het mobiel stralen op uw locatie. Wij hanteren een starttarief waarna wij per uur voor u doen stralen, vervolgens betaald u het verbruik van het straalmateriaal welke in prijs kan verschillen. 


Neem direct contact met ons op voor meer informatie, of bekijk onze start tarieven via de link: prijzen en voorwaarden mobiel stralen.


Ook particulieren kunnen ons mobiel straalbedrijf voor thuis zandstralen inhuren. Wij bieden tevens als mogelijkheid dat het stralen ook zelf kunt uitvoeren onder begeleiding van deskundige. Wilt u meer informatie over het huren van een mobiel zandstraal unit? Bekijk hier de mogelijkheden.


Heeft u behoefte aan deskundig advies over straaltechniek? Aarzel niet om met ons contact op te nemen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak hebben wij voor elke wens een gepaste toepassing. 


Neem contact op

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."