BEL: 06 - 546 932 59

TORBO verhuur uitvoeringen

Aanhanger

De meest gebruikte natstraler van TORBO is een complete aanhanger met straalketel en compressor. U sluit het water aan en vult de straalketel en stralen maar. (wij leggen het goed uit, vullen samen de ketel en stralen een proefstuk.)

U heeft hiervoor een BE rijbewijs nodig en een auto met trekhaak van 2500 kg trekgewicht wanneer u de aanhanger komt halen bij ons op het bedrijf. Let wel op dat u ook nog straalmiddel mee moet nemen van 25 kg per zak en meestal 15-20 zakken minimaal. Beter is om de aanhanger door ons te laten bezorgen met opzetten en uitleg om zeker te zijn en zonder opstartproblemen te gaan stralen. Wij nemen dan het straalmiddel mee welke u nodig heeft.

Losse straal ketel

Wij verhuren ook losse TORBO straalketels, het voordeel is dat de ketel dichter bij de klus gezet kan worden en het dus makkelijker vullen kan zijn in dit geval. U heeft nog wel een compressor hiervoor nodig welke wij natuurlijk mee kunnen leveren. Huurt u al een aanhanger en wilt u dubbele capaciteit dan kan deze ketel in veel gevallen op de compressor welke op de aanhanger staat aangesloten te worden. Ook nu kan de ketel bijvoorbeeld achter het huis gezet worden en doormiddel van luchtslangen op de aanhanger compressor aangesloten worden. Zo kan een klus van meerdere dagen sneller en vaak met minder overlast aan omliggende huizen of bedrijven uitgevoerd worden.

Kleine straalunit

Is de TORBO te groot of kunt u alleen maar op plaatsen werken waar geen grote apparatuur kan komen. Heeft u een klein klusje zoals bijvoorbeeld een tuinmuurtje of een muurtje om de tuin heen en wilt u geen grote zware TORBO huren dan is onze Kwikblast Falcon 15 de ideale oplossing. Met zijn zeer geringe formaat maar net zo krachtige werkdruk is deze machine uw oplossing. Hij werkt met hetzelfde principe als een TORBO waar water en straalmiddel samen in de druk ketel gaan en een mooi resultaat geven op gevels. Ook voor het verwijderen van antifouling, reinigen van uw straatwerk of het opruwen van polyester is de Kwikblast ideaal. Op de verschillende aansluitingen staat aangegeven waar welke slang aangesloten dient te worden en met onze uitleg van vullen maakt deze kleine krachtpatser ideaal voor uw klus. Ook hier heeft u een externe compressor nodig welke wij incl. de benodigde slangen meeleveren.


Kijk hier voor meer info.


Met zijn formaat van 100x45x40 cm (HxDxB) is de Kwikblast overal inzetbaar en kan door iedere deur. Ook zijn relatief lage gewicht maakt hem een krachtpatser.

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."